Wat we doen

Wat we doen?

Op beslissende momenten in de ontwikkeling van een onderneming kan de inzet van TSM Partners van doorslaggevende waarde zijn. Zoals bij herstructurering of herpositionering, turnaround of doorstart. Maar ook bij strategische groei, schaalvergroting of internationalisatie. Of bij een management buy-in of management buy-out. En bij bedrijfsopvolging of –overdracht in een familiebedrijf. 

TSM Partners beschikt over een uitstekend, langdurig opgebouwd 'track record' in het succesvol doorvoeren van dergelijke belangrijke veranderingen. Wij zijn in staat om snel en doortastend op te treden en zorgen daarmee voor risicobeheersing voor investeerders en financiers. Met een scherp oog voor de soms uiteenlopende belangen van alle stakeholders. En wij openen deuren naar nieuwe partners en investeerders.

Essentieel hierbij is de ambitie om lange termijn waarde te creëren en de wil om operationele verantwoordelijkheid te delen. Als beide voorwaarden aanwezig zijn, zetten wij graag onze kennis, ervaring, netwerken én financiële middelen in voor het aanscherpen en succesvol realiseren van de ondernemingsstrategie. Zo bent u verzekerd van de diepe betrokkenheid van 'hands-on' ondernemers met veel energie en een bewezen ‘gettings things done’ mentaliteit.

Website door EJA-webdesign