Raad van Advies

Onze Raad van Advies wordt gevormd door twee van de oorspronkelijke oprichters van TSM Partners in 1986, Nico Hemmes en Wytze Zuidema. Beide zeer ervaren (oud-)ondernemers staan onze organisatie bij met advies, kennis, ervaring en netwerken. In selectieve gevallen investeren zij zelf ook mee in onze activiteiten.


Nico Hemmes
Nico Hemmes studeerde bedrijfseconomie in Rotterdam en behaalde zijn MBA aan INSEAD in Fontainebleau. De eerste 15 jaren werkte hij bij grote multinationals op het gebied van industriële processen in binnen– en buitenland. Daarna is hij als partner van TSM betrokken geweest bij een groot aantal reorganisaties en M&A’s in meerdere industriële sectoren, zoals transport, technische dienstverlening, kartonnage, voeding en scheepsbouw, waarbij hij meestal de eindverantwoordelijkheid had. Als investeerder is hij nog bij een aantal ondernemingen betrokken.
Telefoonnummer: 06 51409629

Direct contact LinkedIn Profile


Wytze Zuidema
Wytze Zuidema studeerde economie en werkte voor toonaangevende industriële ondernemingen en energiebedrijven. In 1986 richtte hij TSM (Turnaround and Start-up Management) op. Sindsdien is hij betrokken geweest bij een groot aantal herstructureringen en start-ups, als eindverantwoordelijk manager en als investeerder. Wytze heeft met name ‘hands-on’ ervaring in de private sector, in meerdere bedrijfstakken zoals verf, verpakking, voedingsmiddelen, pharma, maritiem en offshore. Daarnaast heeft Wytze tevens ervaring in de semi-publieke sector, in de sociale zekerheid, gezondheidszorg en openbaar vervoer. Als commissaris is hij betrokken bij enkele bedrijven die in een (door-)groeifase verkeren. In 2009 bouwde hij TSM verder uit met een aantal nieuwe partners tot het huidige TSM Partners.
Telefoonnummer: 06 50636200

Direct contact LinkedIn Profile

Website door EJA-webdesign